SAVET DANA: Sergejeva poruka poslovnim ljudima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: RTS screenshot

Glumac Sergej Trifunović poznat je po tome da nema “dlake na jeziku”. Ovoga puta za BIZLife “sasuo je u lice” sve što ima da kaže poslovnom svetu. U novom broju BIZLife magazina, koji uskoro izlazi iz štampe, pročitajte još neke poslovno-životne savete od ljudi koje poznajete i prepoznajete.

Nekog ko želi da se bavi biznisom savetovao bih da bude pošten, ne treba da bude stisnute šake. Po feng šui pravilima, što više daš, više ćeš i dobiti. Moraš da omogućiš i onima oko tebe da zarade, to je jedina moguća varijanta za bilo kakav biznis.

Izvor: BIZLife

Foto: RTS screenshot

Piše: B.M.

Komentari 9

 1. Misovic Olivera

  Istina 100%!

 2. Dimitrije

  Ozbiljan Car!

 3. argus

  Šta je tu novo? Većina pametnog sveta se tako ponaša i uspešnog.

 4. asd

  To je to, kad bi zaista tako svi razmisljali i radili, svi bi bili zadovoljni, ali ne, “srpski gazda” zeli samo za sebe i to mogucstvu preko noci.

 5. Aleksandar

  Tako bi bilo dobro da se ponasaju preduzetnici i poslodavci.

 6. Komsija

  …Sanjar. Zato se bavi glumom…Ili je mislio na političare, e u tom slucaju razmislja kao pravi uspesni srpski preduzetnik!

 7. Alex

  Uh sto volim ove koji nikada nisu imali svoj biznis a vole da pametuju biznismenima. Ko ovome gospodinu brani da se i on otisne u biznis i da pocne da deli sakom i kapom? Kreni brajko, pa da vidis sta je krv i znoj i sta su prioriteti kad ti mac visi nad glavom sve vreme. Daj manite nas ovakvih.

  • Vesna

   Mislis da njemu ne visi nista nad glavom? Samo tebi visi, pacenice.

 8. Nada

  savet je dobar samo od koga je Bogu plakati

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.