Klub za traženje posla

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Kancelarija za mlade Opštine Paraćin i Nacionalna služba za zapošljavanje Paraćin raspisuju Javni poziv za prijavu učešća u programu “Klub za traženje posla”.

Projekat je predviđen za mlade do 30 godina, koji žele da se zaposle ili su već u procesu traženja posla. Projekat obuhvata obuku i stručna predavanja u vezi pravilne izrade CV, propratnog pisma, kao i pisanu korespondenciju, direktan kontakt sa potencijalnim poslodavcima i podršku oko pravilnog konkurisanja.

Za učešće je potrebno osnovno poznavanje rada na računaru, a ukoliko se javi potreba i za takvom vrstom obuke, biće organizovana kako bi svi zainteresovani mogli da pohađaju predavanja bez poteškoća.

Nakon prolaska petodnevne obuke, svi polaznici stiču pravo da neograničeno koriste prostoriju NZS, koja je opremljena modernom tehnikom, besplatnim internetom, kao i svom pratećom opremom, kako bi što lakše i brže došli do željenog zaposlenja.

Još jedna pogodnost koju ovaj program nudi je da će polaznici biti na samom izvoru informacija, odnosno u svakom trenutku će im biti dostupna baza aktivnih poslovnih ponuda, te će moći blagovremeno da konkurišu i time steknu blagu prednost u odnosu na ostale kandidate.

U svakom trenutku će imati podršku stručnih ljudi iz NZS. Rok za prijavljivanje je 5. avgust.

Izvor: Danas

Foto: Pixabay