ZA SAMO 5 GODINA: Od beskućnika do vlasnika lanca za proizvodnju prirodnih sokova

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram/Printscreen

Kalil Rafiti (Khalil Rafiti), ima 46 godina, vlasnik je mreže barova koji prodaju prirodne sokove, i primer da ne postoji tako nešto kao što je beznadežna situacija, piše sajt Bright Side.

U svojoj knjizi „I Forgot To Die“, sadašnji milioner podelio je svoja sećanja kako se pre 13 godina borio sa zavisnošću od droge. Imao je samo 48 kilograma, živeći u potpunom siromaštvu bio je samo senka čoveka.

Jedan prijatelj predložio mu je da započne posao u industriji prirodnih sookova, što mu je pomoglo da se izvuče iz depresije i počne ponovo da veruje u sebe. Sve je počelo tako što je pravio sokove za pacijente i osoblje u centru za oporavak „Riviera Recovery Center“. To je bio znak zahvalnosti ovoj instituciji koja je uspela da mu povrati zdravlje.

Za pet godina, glas o dobrim sokovima počeo je da se širi, i stigao je sve do Holivuda. To je inspirisalo Kalila da otvori lanac barova „SunLife Organic“ gde se prodaju prirodni sokovi, i to u Malibuu.

So excited!!! Finally open!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Ovi jedinstveni i zdravi napici sadrže alkalnu vodu, so sa Himalaja, i zeleni maslačak. Na meniju se, između ostalog, nalaze i voćni kokteli, kafa, smrznuti jogurti.

Frontmen grupe „The Red Hot Chili Peppers“, Entoni Kidis (Anhony Kiedis), kao i glumac Dejvid Duhovni (David Duchovny), obožavaju koktele „The Elixir of Life“ i „The Happy“, koji se mogu naći u ovim barovima.

13 Years sober today! Thank you God for my beautiful life❤️🙏🏽!!!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Kalil je posvećen misiji koja ga je inspirisala da uspe u životu, a čiji se slogan može videti na majicama u barovima „SunLife Organics“ – „Love, heal, and inspire.“
Kalil je veliki šef koga zaposleni vole.

Here we go!!!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Terminator!!!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Izvor: BIZLife

Foto: Instagram/Printscreen

Piše: N.V.