Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    10 godina Eurisa – garancija evropskog kvaliteta i vizije

    Euris group je obeležila tačno 10 godina postojanja na tržištu Srbije.

    Ova spoljno-trgovinska kompanija je specijalizovana za uvoz, distribuciju i prodaju materijala i mašina robe, iz segmenta industrijskog pakovanja, ali i spremna da odgovori vrlo brzo na izazove modernog tržišta, kroz formiranje više segmenata poslovanja kao što su : distribucija materijala, alata i mašina za pakovanje, zatim uvoz i prodaja kućnih uređaja iz segmenata bele tehnike, kao i posredničke usluge u spoljno-trgovinskom poslovanju, izvođenju radova u građevinarstvu, kao i savetovanje i posredovanje.

    „Naš cilj je da profesionalno i odgovorno idemo ka uspehu“, kaže generalni direktor kompanije Slobodan Ivanović.

    On objašnjava da samo zadovoljan kupac može biti realna potvrda da tim zaposlenih dobro radi svoj posao, a samo direktan kontakt sa je garancija da Euris kao kompanija uspešno udovolji njihovim zahtevima.

    Kao dobar menadžer, Slobodan Ivanović neprekidno insistira na stalnom poslovnom usavršavanju i zbog toga voli da podseti svoj tim da  je važno praviti profit, ali još važnije da se trasira pravi put  u budućnost.

    Generalni direktor Slobodan Ivanović ima interesantnu i impresivnu poslovnu karijeru koju je počeo kao zastupnik nemačke firme „Raku“, koja je pokrivala tržište Zapadne Evrope i bivših YU republika. Prva kancelarija otvorena je u Beogradu davne 1990. godine, a posle je usledilio otvaranje kompanija u Budimpešti, Rusiji, Skoplju, Sarajevu i Budvi.

    DSC_1825

    Glavna delatnost obuhvatala je trgovinu na veliko crnom i obojenom metalurgijom, procesnom opremom, raznih vrsta repro materijala i rezervnih delova. 2006. godine Euris preduzima poslovanje firme „Raku-heka“ i nastavlja njihovu tradiciju.

    Na pitanje, po čemu je EURIS najprepoznatljiviji na srpskom tržištu, direktor ove kompanije kategorično navodi da je to zbog  toga što je Euris prva kompanija u Srbiji koja počinje da menja svest kupaca u pogledu smanjenja troškova,

    Širok spektar proizvoda za pakovanje je zavidan, pa se uaponudi, pored mašina i alata za pakovanje, nalaze i različiti materijali za pakovanje, kao što su čelična i plastična traka, kao i top proizvod streč folija.

    Industrijsko pakovanje Euris nudi proizvode vrhunskog kvaliteta, robnih marki SIGNODE, MIMA FILMS, LINDER, CARISTRAP, MPS, ONUR.

    DSC_2121

    Na sajtu pakovanje.rs kupci i dobavlajči mogu da vide više različitih rešenja za pakovanje.

    “Naš cilj je da budemo lideri u svim segmentima našeg poslovanja da predlažemo i koristimo najsavremeniju tehniku koja daje ne  samo visok kvalitet već i visok stepen očuvanja životne sredine u domenu pakovanja”,  navodi Ivanović.

    Sa druge strane, dodaje, da ne treba zaboraviti ni EURIS-ove dobavljače i partnere iz Belgije, Nemačke, Holandije, Italije, Turske, Bugarske, Hrvatske bez čije pomoći i podrške ova kompanija ne bi bila tu gde je sada.

    Na izvanrednom koktelu u hotelu CROWNE Plaza u Beogradu, direktor Eurisa nije zaboravio da zahvali svim zaposlenima sa rečima: „Euris, to ste Vi”, kao i  „svojoj familiji koja je godinama imala razumevanja za njegove poduhvate i česta putovanja.

    Bez  toga, komentarisali su gosti iz inostranstva, sigurno uspeh jedne kompanije bio bi nemoguća misija, a jedan od njih sa ushićenjem je podsetio –“Kako kažete u Srbiji – Beograd je svet, a dodao bih -Srbija je Evropa kao  Euris.”

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE