Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ryanair leti iz Crne Gore

    Svetski poznata niskotarifna aviokompanija Ryanair iz Irske, posle serije najava 20. juna ove godine uvodi direktan let iz Podgorice za Brisel. 

    Cena aviokarte u jednom smeru sa uračunatim taksama iznosiće 28,99 evra, a Ryanair će na  toj relaciji leteti ponedeljkom i četvrtkom. Maria Macken, menadžer prodaje Ryanair-a najavila je da se već od danas mogu rezervisati karte za 20. jun.

    „Ove godine smo uveli samo jednu liniju zbog ograničenih kapaciteta, ali je već od sledeće planirano uvođenje letova od Tivta do Barselone, Stokholma, Milana, Londona“, najavila je Macken.

    Prilikom prošlogodišnjih pregovora sa Ryanair-om bilo je predviđeno da linije sa Crnom Gorom održavaju osam meseci, od marta do oktobra, tokom svake godine. Tada je saopštavano da bi tokom prve godine saradnje avioni ka Podgorici i Tivtu mogli da lete od juna do oktobra i da se očekuju namanje tri aviolinije tokom prve godine saradnje, s tim da bi se tokom svake od narednih godina broj aviolinija povećavao.

    Dolasku low cost aviokompanija, koje za letove do evropskih centara naplaćuju, recimo, 35 evra u slučaju ranije rezervacije, ali svakako daleko manje od oko 140 koliko košta povratna karta do Beograda kod tradicionalnih prevoznika, protivi se rukovodstvo MonetegroAirlines-a, navode podgoričke Vijesti, dok su njihovom dolasku naklonjeni u JP Aerodromi CG.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE