Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BizTW dnevnik: Sastanak u PayPalu direktno na Twitteru

    Svi su već upoznati sa tim da u SAD boravi srpska delegacija koja je u misiji da upozna najveće IT kompanije sa mogućnošću ulaganja u Srbiji.

    Na čelu misije nalazi se premijer Ivica Dačić, a do sada se sklopio ugovor sa kompanijom Microsoft o o licenciranju i servisiranju računarskog softvera koji će biti korišćen u srpskoj administraciji i objavljena je zainteresovanost Intela za ulaganje u Srbiju.

    Sinoć smo preko Twittera i to najviše zahvaljujući vlasniku kompanije ComTrade Veselinu Jevrosimoviću, koji je jedan od članova delegacije, saznali i šta se dešavalo na sastanku u PayPalu.

    Tako smo preko tvitova vlasnika ComTradea saznali da je kompanija PayPal zadovoljna dosadašnjim rezultatima u Srbiji i da će pustiti dvosmerni servis tek pošto im Narodna banka Srbije da dozvolu.

    Premijer Dačić podržao je uspostavljanje punog servisa za PayPal u Srbiji i poručio stranim investitorima da Srbija „ima dobre ljude i dobro je mesto za biznis,“ piše Jevrosimović u tvitovima.

    On nam je preneo utiske i američkog ambasadora u Srbiji Michaela Kirbyja koji je rekao da Srbija ima talentovane i obrazovane ljude i da je čeka svetlija budućnost.

    Ovaj put nismo čekali agencije da nas izveste o ovom sastanku, sve je već bilo na Twitteru.

    U toku noći još neki članovi delegacije podelili su utiske sa sastanaka.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE