Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dodeljeno 12 prestižnih MBA stipendija najboljim srpskim menadžerima

    Regionalna poslovna škola Cotrugli Business School u saradnji sa partnerima dodelila je 12 prestižnih MBA stipendija najboljim menadžerima u Srbiji.

    Sa više od 700 prijava, selekcijska komisija je odabrala 100 menadžera iz Srbije koji su se takmičili za 6 MBA i 6 Executive MBA (EMBA) stipendija 25. i 26. maja, 2013. godine u COTRUGLI edukativnom centru.  U procesu stipendijskog finala kandidati su radili testove inteligencije, opšte kulture i poznavanja engleskog jezika. Pored toga, kandidati su imali individualne intervjue sa članovima komisije, timski rad i diskusiju na odabranim studijama slučaja.

    “Pri selekciji finalista, gledali smo njihov liderski potencijal, kreativnost i osećaj za društveno dobro. Kao što smo očekivali, žiri je imao pune ruke posla sa izuzetno obrazovanim i ambicioznim ljudima koji imaju interesantno radno iskustvo i veliku želju za uspehom,” istakao je Zoran Đordjevic, Direktor Programa Cotrugli poslovne skole. 

    Na svečanoj dodeli, 30. maja, proglašeni su dobitnici 5 polovičnih i jedne pune stipendije za MBA i EMBA program. Dobitnici polovične MBA stipendije su: Katarina Paunović, Petar Marinković, Miloš Pejić, Maja Lukić i Miloš Marković, dok je Nemanja Nikolić imao najviše sreće prilikom izvlačenja i osvojio punu stipendiju. Polovičnu EMBA stipendiju su dobili Jelena Leovac, Miloš Borenović, Srboljub Marković, Predrag Rogić, Dragana Đurić, dok je Nikola Mikavica isto na sreću izvukao punu stipendiju. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE