Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi edukativni TEDx u Srbiji

    Po prvi put u Srbiji, ali i regionu, biće održana edukativna konferencija TEDx i to 29. juna u Beogradu, u prostorijama kompanije LINK group, koja je generalni pokrovitelj događaja.

    Kako je nastao nesvakidašnji dizajnerski inkubator u Srbiji, šta sve može uticati na to da li ćete postići lični uspeh, kako izgleda napredno učenje u 21. veku, na koji način radi naš mozak i kako to iskoristiti za sticanje znanja tokom celog života, samo su neke od zanimljivih tema o kojima će biti reči na predstojećem događaju pod nazivom TEDxZemunED.

    Saznaćete i na koji način uspešno voditi projekte, kako organizovati jedan umetnički festival, kako držati privatne časove preko interneta i kako izgleda Facebook matematika. Moto ovogodišnjeg TEDexZemunED je Expand your mind, change your world, a cilj je da se mladima predstave različite teme koje su inspirativne, nove ideje i znanja koja im mogu biti korisna.

    Prijave za događaj počinju u sredu 5. juna, a broj mesta za besplatno učešće je ograničen. Prijave se mogu vršiti putem sajta Tedxzemuned na sledećem linku.

    Za sve one koji ne budu uspeli da sebi obezbede lično prisustvo, ITAcademy je omogućila live stream prenos događaja na svom sajtu.

    Inače, TED je skraćenica od rečitechnology, entertainment, design. Prva konferencija je održana 1984. godine u Kaliforniji. Godišnje se održava oko 700 predavanja. Na TED-ovim konferencijama govorili su i osnivač Microsoft-a Bil Gates, Steve Jobs, bivši britanski premijer Gordon Brown, osnivač kompanije Virgin Richard Branson i muzičar Pol Simon.

    TED je vremenom postao oslonac za ideje koje menjaju svet kroz različite inicijative. TEDx su lokalni, nezavisno organizovani događaji, koji okupljaju ljude koji žele da dožive iskustvo TED-a. Oznaka x označava da je reč o nezavisnom događaju, organizovanom na osnovu licence koju izdaje TED.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE