Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Represent Communications velika agencija godine

    Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) dodelilo je danas tradicionalne godišnje nagrade za najbolje radove profesionalaca u oblasti odnosa sa javnošću.

    Represent Communications dobitnik je nagrade u kategoriji za veliku agenciju godine, dok je kod malih i srednjih agencija Blumen Group osvojila laskavo priznanje.

    Priznanja u kategoriji Korporativne komunikacije za velika preduzeća – osvojila je Victoria Group za otvaranje novog pogona Sojaprotein, dok je kod malih i srednjih preduzeća laureat Represent Communications/Titan (Dijalogom do razumevanja).

    Nagradu u kategoriji Interne komunikacije osvojila je kompanija Delhaize Serbia d.o.o. za temu "Značaj interne komunikacije u promeni korporativne kulture nakon akvizicije Delta Maxi od strane kompanije Delhaize Group“.

    Executive Group/Doncafe Strauš Adriatic (Jačanje Doncafe brenda izgradnjom odnosa sa Internet zajednicom), dobitnik je nagrade u kategoriji Brend PR.

    U kategoriji, komunikacija društveno-odgovornog poslovanja, priznanje je dobila agencija Represent Communications/Strauš Adriatic za projekat "Domaća inovativnost – globalna primena“.

    New Moment New Ideas Company/Soko Štark (Bananica pakovanje menja ali ukus nikada), dobitnik je priznanja za  PR komunikaciju u integrisanim kampanjama, kao i za Komunikacije u neprofitnom sektoru za projekat Paraolimpijski komitet Srbije (Nevidljivi šampioni).

    U kategoriji Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji, nagradu je osvojila agencija Chapter 4 za kampanju viralna čestitka.

    Posebno priznanje najbolji akademski rad "Dr Dragutin Vračar“ osvojila je Branislava Jovičić za Magistarski rad ”Značaj odnosa s javnošću u promociji obnovljivih izvora energije”, dok je identično priznanje za Izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija dobila Nataša Pavlović Bujas, osnivač i direktorka agencije Blumen Group.

    Posebno Priznanje Žirija – ”Pioniri komunikacije”, osvojio je Centar za razvoj dečjih interesovanja – Povratak prirodi – "Činiti dobro drugome".

    Prijem, tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, najveći je i najznačajniji događaj u toj oblasti u Srbiji, na kome se predstavljaju i nagrađuju najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti sa određenim javnostima iz prethodne godine, a ove godine je stiglo 66 prijava.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE