Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    One su žene od stila, znanja i uspeha: Šta ih svakog dana pokreće?

    Svakoj ženi koja je došla do uspeha i novca veoma je važno kako izgleda, kako se nosi i neguje, ali pre svega joj je važno da životu priđe na pravi način.

    Živite samo jednom. Ali, ako život odradite kako treba, jednom je dovoljno – Mae West (glumica, pevačica)

    Strast je energija. Svakog dana budite svesni svoje energije kada radite stvari koje volite da radite – Oprah Winfrey (poslovna žena)

    Definišite šta je za vas uspeh, dostignite ga svojim pravilima i sagradite život na koji ćete biti ponosni – Anne Sweeney (predsednica kompanije Walt Disney)

    Mnogo sam radila na tome da gledam celu sliku, da se ne zaglavljujem u sopstveni ego. Verujem da smo svi na ovoj planeti sa nekim ciljem i svi imamo različite zadatke. Kada shvatite koji je vaš, sve se razvija i ide kako treba – Ellen DeGeneres (glumica, komičar)

    Ne verujem u krivicu. Verujem da svako treba da živi po svom impulsu do momenta dok ne povređuje druge i sudi o tuđim životima. Milsim da bi ljudi trebalo da žive potpuno slobodno – Angelina Jolie (glumica)

    Svakog dana uradite po nešto što vas plaši – Eleanor Roosevelt (prva dama Amerike 1933-1945)

    Verujem da smeh troši najviše kalorija. Verujem u poljupce, u mnogo poljubaca. Verujem u snagu kada stvari ne idu kako treba. Verujem da je srećna žena najlepša žena. Verujem da je sutra nov dan i verujem u čuda – Audrey Hepburn (glumica)

    Oduvek sam radila stvari za koje nisam u potpunosti spremna. Mislim da je to način da se poraste. Kada sebi kažete:“Uf, nisam sigurna da mogu ovo da uradim…“, tada dajete sve od sebe i tada rušite granice – Marissa Mayer (direktorka kompanije Yahoo)

    Naši izbori pokazuju ko smo i to mnogo više od naših sposobnosti – J.K.Rowling (pisac)

    Moramo da prihvatimo da nećemo uvek praviti dobre izbore, da ćemo često brljati. Neuspeh nije suprotnost uspehu. On je deo uspeha – Arianna Huffington (koosnivač Huffington Posta)

    Nekada sam išla ulicom kao najveća zvezda… Želim ljudima da okolo hodaju kao da su neko i nešto veliko i važno… Laž tako postane istina – Lady Gaga (pevačica, kompozitor)

    Jedini način da nešto radite kako treba je da mnogo i predano radite. Onog momenta kada shvatite da volite to što radite, da je to prelepo i puno novca, u problemu ste – Miuccia Prada (vlasnica Prade)

    Naučila sam da uvek preuzimam poslove koje ranije nisam radila. Rast i udobnost ne idu zajedno – Virginia Rometty (direktor kompanije IBM)

    Sebična sam, nestrpljiva i po malo nesigurna. Pravim greške, često izgubim kontrolu i teško me je podneti. Ali, ako neko ne može da me podnese u takvim izdanjima, onda me sigurno ne zaslužuje u momentima kada dajem sve od sebe – Merilyn Monroe (glumica)

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE