Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako postati supruga kineskog milionera?

    Ukoliko želite da postanete supruga kineskog milionera najpotrebnije je da znate da čistite kuću i kuvate. To su veštine koje su bile neophodne na nedavno održanom takmičenju za izbor najboljih mladi koje će uskoro izaći na sastanak sa milionerima.

    U Jinanu, u Kini, više od 1.300 žena učestvovalo je u takmičenju gde su, obučene u elegantne haljine, našminkane i doterane, pokazivale svoje veštine u peglanju, kuvanju i čišćenju. Najboljih 50 žena imaće priliku da u julu izađe na sastanak sa milionerima.

    Identiteti milionera se čuvaju u tajnosti, ali ne i njihovo bogatstvo. Organizatori takmičenja tvrde da je svaki od njih 50 "težak" najmanje 25 miliona dolara.

    Osim što je trebalo pokazati svoje veštine u kuvanju i čišćenju, morale su i da crtaju, kako bi psiholozi ocenili njihovo psihološko stanje. Takođe, organizatori su razgovarali sa njihovim prijateljima i kolegama kako bi saznali što više o njima i njihovom karakteru.

    Ovakav način izbora supruga za milionere u Kini izazvao je negodovanje javnosti i pokrenuo raspravu na internetu. Brojni tviteraši misle da takav način izbora supruga vraća u doba feudalizma i da se muškarci ponašaju prema ženama kao prema predmetima koje mogu kupiti, piše Global Post.

    Ipak, organizatori tvrde da takva takmičenja ne ponižavaju žene.

    Mi smo tu da bismo pomogli milionerima, ali i ženama. Na ideju da organizujem ovakav vid takmičenja došao sam 2012. godine, kada mi se jedan prijatelj, koji je bogataš, požalio kako ne može da pronađe ženu za sebe", kazao je Čeng Jongšeng, dodavši da milioneri nisu socijalno angažovani, ne izlaze, jer život posvećuju poslu i nemaju vremena i energije za sastanke.

    Pedeset najboljih žena, koje su učestvovale u takmičenju, ovoga meseca će izaći na sastanak sa milionerima. Sve što se dešava nakon toga zavisi isključivo od njih.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE