Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Letnji saveti uglednog šminkera: Ne postoji ružna žena, već samo lenja

    Milica Jevtić, traženi beogradski šminker, uživa ugled majstora za vrhunsku šminku. Od svakodnevne do šminke za svečanije prilike, Jevtićeva često ističe i poslovna make up izdanja koja zaslužuju posebnu pažnju u savremenom načinu života. Odličan je predavač i učitelj i mnogim damama je pomogla da pronađu svoj stil šminkanja sledeći pravila o kojima se ne pregovara.

    Milica Jevtić je BIZLife čitaocima otkrila neke od tajni svog posla, a vredi čuti i neke od njenih saveta.

    Ispred vas je našminkana žena na putu za posao. Kada pomislite da je dobro našminkana?
    Kada joj sminka odiše svežinom i kada se ispod nje nazire zdrava i negovana koža lica.

    Neizostavan sastav nesesera za šminku u ženskoj torbi…
    Iskren, veliki osmeh i sreća u očima, a u neseseru krema sa spf faktorom, lagani puder, korektor, maskara, rumenilo i hidratantni ruž za usne.

    Da li je skupa šminka i dobra šminka?
    To nije pravilo. Često visoku cenu plaćate zbog imena koji brend nosi. Bitno je da znate šta vašoj koži prija, a to može da bude i skromniji brend. Kada klijentima preporučujem šminku, volim da  kombinujem skupe i pristupačnije brendove jer tada dobijamo najbolji rezultat i za kožu i za novčanik.

    Tri velika NE svakog šminkanja
    …Neprilagođen puder tipu i tenu kože (nedopustivi vidljivi prelaz između lica i vrata)
    …Razmazan ruž na usnama
    …Trepavice ’otežan’ grumuljicama od više slojeva loše nanete maskare

       Ne zaboravite manje je više – UVEK!

    Šta letnju šminku čini posebnom?
    Bezbroj prilika da kombinujete više nijansi senki na očima, da isprobavate najrazličitije boje lakova za nokte koji se uklapaju lepršavim haljinama i meni omiljene maskare u boji koje u letnjem periodu dolaze do izražaja.

    Šta je letnji make up hit 2013?
    Kada me pred sezonu pitaju šta je hit i u trendu uvek isto odgovorim – radite posao koji vas čini srećnom i nasmejanom, volite i dozvolite da budete voljene i pokušajte da se zdravo hranite, a šminka neka bude samo tu da vaš život učini još veselijim. Ove sezone tu su svetlucave metalik nijanse na očima, a ten zdrav i prozračan i dobro zaštićen spf faktorom

    Na čemu nikada ne štedeti novac?
    Na sredstva za skidanje šminke i negu kože. Možete imati najskuplju šminku, ali ona neće sakriti ono na čemu mora svakodnevno da se radi, a to je zdrava i negovana koža, čista i uredna kosa i negovani nokti na rukama i stopalima.

    Koje se pravilo broj jedan nauči u školi poslovne šminke?
    …Da ne postoje ružne žene već samo lenje! (jedan od mojih omiljenih citata). Potrebno vam je samo par proizvoda i par minuta da budete doterane. Na vama je da li to želite ili ne.

    Šta biste rekli o poslovnoj ženi koja se ne šminka?
    Ne bih rekla ništa o njoj već bih joj se obratila direktno. Pročitaj odgovore iznad i videćeš kako malo vremena i proizvoda treba da se doteraš za posao, nemoj se služiti izgovorima da nemaš vremena, da ne stižeš od dece, da ti se ujutru spava, da ti je važnije da popijes kafu. Zaista je malo potrebno da zablistate i ostanete sveže tokom celog dana i treba samo da se pokrenete. Kasnije to postane uživanje.

    www.facebook.com/jevtic.milica77

    Šminka za poslovnu ženu

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE