Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatni seminar: Kako do posla preko društvenih mreža?

    Skoro sve kompanije (93% njih) koriste društvene mreže za zapošljavanje, dok je 73% njih već uspešno zaposlilo kandidate na ovaj način, pokazalo je istraživanje Jobvite Social Recruiting Survey 2012.

    Ovo istraživanje obuhvatilo je preko 1.000 kompanija širom sveta, a popunjavaju ga HR profesionalci.

    Na mapi zapošljavanja ubedljivo vodi LInkedIn. Čak 89% poslodavaca širom sveta zaposlilo je radnike preko LinkedIn-a! Kako iskoristiti ovu mrežu za ponalaženje posla, ako znamo da u Srbiji danas ima 266.000 registrovanih korisnika na LinkedIn-u? Šta poslodavci očekuju da vide na vašem profilu, a šta im se ne bi uopšte svidelo, koji su mali trikovi kojima se možete poslužiti da vas primete?

    Na sva ova pitanja odgovaraće Stefan Karadžić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 7. septembra, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs). On će pričati i o tome kako koristiti druge dve popularne mreže među poslodavcima, Facebook i Twitter, u pronalaženju posla ili uspešnom predstavljanju poslodavcu, te kako ovo okrenuti u svoju prednost.

    Stefan Karadžić diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu i zaposlen je u švedskoj kompaniji Ericsson. Trenutno radi u globalnom timu za regrutaciju budućih talenata i unapređenje brenda kompanije kao poslodavca. U svom radu koristi socijalne mreže i analitiku kao osnovne alate za stupanje u kontakt sa kandidatima.

    Ovaj koristan seminar svi zainteresovani će moći da prate besplatno da prate preko interneta, zahvaljujući live streamu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE