Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS podržao Mamutfest

    NIS je i ove godine, tradicionalno podržao Mamutfest, koji se u Kikindi održava od 6. do 8. septembra.

    Cilj ove dečije manifestacije je da kroz zabavan, edukativan i atraktivan program, promoviše zaštita kulturnog i prirodnog nasleđa. Narodni muzej Kikinda, koji je i organizator manifestacije, i ove godine je pripremio bogat program, pa sve posetioce očekuje kviz iz doba Jure, takmičenje osnovaca u dvorištu muzeja, kao i izložba dečijih radova, ekološke radionice, a najmlađi posetioci imaće priliku da se oprobaju u detektivskoj igrici „Zbunjeni kustosi“.

    NIS-ova podrška ovogodišnjem festivalu, koji se već sedmu godinu zaredom održava u Kikindi, realizuje se u okviru Javnog konkursa koji je bio raspisan pod nazivom „Zajednici zajedno“ u gradovima i opštinama u kojima kompanija posluje.

    Javni konkursi deo su društveno odgovornog programa „Saradnja radi razvoja“ koji ima za cilj učvršćivanje partnerskih odnosa sa regionima u kojima NIS posluje, lokalnim vlastima i stanovništvom. NIS se, kao društveno odgovorna kompanija, trudi da očuva tradiciju i kulturno i prirodno nasleđe pa je prepoznao značaj ove manifestacije, svestan činjenice da se uspeh meri ne samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj posluje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE