Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatan seminar: Internet tehnologije za menadžere

    Danas gotovo da nema firme koja nema veb sajt, njegovu verziju za mobilni, često i razne dodatne aplikacije… Mnoge savremene internet tehnologije su lako dostupne svima, ali da li svi znaju da ih upotrebe kako treba? I da li je rešenje koje ste izabrali zaista najbolje za vašu kompaniju, privatni biznis?

    Jeste li znali da veb sajt koji je funkcionalan i vidljiv može povećati prodaju i profit za čak 100 do 300 odsto, i zaraditi skoro troduplo više?! Kako osmisliti sajt tako da on najviše odgovara poslu kojim se bavite, kada je krajnje vreme da i vaš biznis dobije mobilnu aplikaciju – to su često pitanja koja muče svakog ko se bavi nekim poslom.

    Kako da uspešno upravljate savremenim internet tehnologijama u svom poslu otkriće vam Dragan Varagić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 21. septembra, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

    Dragan Varagić je potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger. Vlasnik je više sajtova i predavač na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS (www.its.edu.rs) i na ITAcademy (www.it-akademija.com) Beograd.

    Ovaj koristan seminar svi zainteresovani će moći da prate od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na link:

    http://www.link-elearning.com/stream/sr/DraganVaragic.php

    Tokom seminara će biti aktivna rasprava i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem live streama. Pitanja zainteresovani mogu slati putem CCD naloga na Tviteru (@Razvoj_karijere) i ona će biti prosleđena predavaču.

    Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na email: [email protected]. Broj mesta je ograničen.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE