Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd dobio KomBank Art hol

    Saradnjom Komercijalne banke i Fakulteta primenjenih umetnosti, Beograd je dobio novi, jedinstven prostor namenjen prvenstveno mladim autorima čije vreme tek dolazi – KomBank Art hol.

    Ova galerija omogućiće studentima da postave svoje prve izložbe.

    Izložba grafičkog dizajna studenata FPU-a u KomBank Art holu prva je u nizu planiranih postavki.

    "Mi smo veoma uzbudjeni povodom ostvarenja ideje Komercijalne banke da pruži poverenje Fakultetu primenjenih umetnosti u kreiranju novog izlagačkog prostora. Ta odluka je hrabra i daje šansu mladim autorima da postave svoje prve izložbe, uglavnom iz oblasti dizajna, a to je posebno važno jer postoji malo galerija za dizajn. Na ovaj način, naši studenti će steći dragoceno iskustvo." – izjavio je Marko Ladjušić, prodekan za odnose s javnošću i medjunarodnu saradnju FPU.

    A upravo je podrška mladima, studentima i talentima povod za saradnju Komercijalne banke i Fakulteta primenjenih umetnosti.

    Beograd dobio KomBank Art hol

    "Otvaranjem vrata KomBank Art hola studentima Fakulteta primenjenih umetnosti, mladim, neafirmisanim umetnicima želimo da pomognemo da steknu neophodnu sigurnost i iskustvo, da dobiju priliku da svoje radove izlože i da budu korak bliži prvim profesionalnim angažmanima." – poručio je na otvaranju Goran Milićević, izvršni direktor za marketing Komercijalne banke i dodao: "Komercijalna banka će nastaviti da podržava mlade talente i upravo iz tog razloga do februara će biti postavljeno još pet izložbi studenata u renoviranom prostoru KomBank Art hola, mada će ovaj prostor biti korišćen i za druge interesantne umetničke sadržaje."

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE