Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    `NIS šansa` do osmog novembra

    Mladima s završenom srednjom školom, odnosno fakultetom Naftna industrija Srbije dala je još jednu šansu da rade i steknu nova znanja i iskustvo u kompaniji, započevši drugi krug zapošljavanja u ovoj godini kroz korporativni program „NIS Šansa“.

    Zainteresovani imaju rok da se do osmog novembra jave na konkurs i dobiju posao bez iskustva. Planirano je da ove godine oko 100 njih dobilo svoju „NIS šansu“. Prethodno je u julu ove godine gotovo 200 mladih dobilo priliku da radi u kompaniji.

    Da bi se kandidati prijavili za program NIS šansa za radna mesta sa fakultetom, neophodno je da prethodno nigde nisu radili u struci, kao i da budu prijavljeni na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Za radna mesta sa srednjom stručnom spremom, kandidati treba da budu bez radnog iskustva i takođe prijavljeni na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Kandidati koji prođu selekciju će dobiti priliku da rade u Novom Sadu, Beogradu, Pančevu, Čačku, Mladenovcu, Kragujevcu, Smederevu, Kikindi, Bečeju i Nišu.

    Oni s fakultetom trebalo bi da imaju završen jedan od ovih visokoškolskih ustanova – Rudarsko-geološki, Tehnološki, Tehnološko-metalurški, Mašinski, Fakultet tehničkih nauka, Prirodno-matematički, Matematički, Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni, Ekonomski, Filozofski i Pravni fakultet.

    Takođe se traže kandidati sa srednjom stručnom spremom koji su završili neku od škola – tehnička, mašinska, hemijska, železnička tehnička škola, elektrotehnička i saobraćajna škola.

    NIS već četvrtu godinu za redom sprovodi program zapošljavanja mladih kroz saradnju sa lokalnim samoupravama i Nacionalnom službom za zapošljavanje. Prve dve godine se program sprovodio pod nazivom „Prva šansa“ i kompanija je bila partner u realizaciji ovog programa, dok se 2012. i 2013. sprovodi u organizaciji NIS-a uz podršku AP Vojvodina i lokalnih samouprava pod nazivom „NIS šansa“.

    U tom periodu, za četiri godine, priliku da radi, uči i da se profesionalno usavršava dobija oko 700 mladih ljudi.

    Najboljima će biti pružena prva i prava profesionalna šansa – NIS ŠANSA – da rade, uče, steknu znanja, prva profesionalna iskustva i postanu deo našeg tima.

    Samo uži krug kandidata će biti kontaktiran, kažu u NIS-u.

    Koje profile NIS traži u ovom programu, kao i način na koji možete da se prijavite na konkurs, pogledajte OVDE

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE