Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Izvršni direktor Microsofta u ponedeljak u Srbiji

    Premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak, 4. novembra s izvršnim direktorom Microsofta Steve Ballmerom.

    Istog dana Dačić, Vučić i ministri – odbrane Nebojša Rodić, privrede Saša Radulović, saobraćaja Aleksandar Antić, pravde Nikola Selaković, prosvete Tomislav Jovanović i članovi Nacionalnog saveta za privredni oporavak razgovaraće sa predstavnicima Microsofta i ambasadorom SAD u Srbiji Michael Kirby-ijem.

    Na tom sastanku, pored Ballmera, biće i direktor Microsofta za Evropu, Srednji istok i Afriku Jugoslav Pirić i generalni direktor Multikantri regije – 24 zemlje Centralne i Istočne Evrope Takuja Hirano, najavila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

    Podsetimo, Ivica Dačić i prvi čovek Microsofta Steve Ballmer u maju su potpisali su ugovor o saradnji te firme i Vlade Srbije o licenciranju i servisiranju računarskog softvera koji će biti korišćen u srpskoj državnoj administraciji.

    Američka kompanija Microsoft saopštila je krajem avgusta da će se Steve Ballmer povući sa funkcije u narednih 12 meseci, kao i da je u toku potraga za njegovim naslednikom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE