Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    UAE traže srpske inženjere

    Poljoprivredni inženjeri, veterinari, biolozi, hemičari, kao i mašinski i elektroinženjeri imaju šansu da se zaposle u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji su, preko Nacionalne službe za zapošljavanje, raspisali konkurs za deset radnih mesta, za koje im je potreban veći broj kandidata.

    Partneri iz Emirata traže agronome koji će raditi na zaštiti useva, veterinare sa iskustvom u ovčarstvu, upravnika farme, kao i diplomirane hemičare ili inženjere poljoprivrede, navode u NSZ.

    Potrebni su im i diplomirani mašinski inženjeri za posao rukovodilaca radioničkog održavanja, predradnici za useve sa srednjom stručnom školom iz oblasti poljoprivrede, mehaničari u radionici i radnici opštih poslova na farmi.

    Uslovi za konkurs na sve pozicije su znanje engleskog jezika i rada na računaru, kao i minimum pet godina radnog iskustva, sa izuzetkom upravnika farme, gde je potrebno 10 godina rada na čelu poljoprivrednog gazdinstva.

    Za prijavu na konkurs kandidatima je potrebna radna biografija na srpskom i engleskom jeziku, a rok za podnošenje prijava je 10. novembar.

    U Nacionalnoj službi za zapošljavanje napominju da će informacije o uslovima rada kandidati dobiti prilikom razgovora sa poslodavcem.

    Način prijave

    Zainteresovani kandidati, bez obzira na to da li su prijavljeni na evidenciju NSZ ili ne, mogu poslati svoje biografije na mejl [email protected] ili poštom na adresu Dečanska 8/5, 11000 Beograd, sa naznakom "za konkurs Ujedinjeni Arapski Emirati" i nazivom radnog mesta na koje se konkuriše.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE