Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić: Boljitak za godinu dana

    Tražim mandat od građana da se borim za narod i rešavam probleme, ali moramo i sebe da promenimo i radimo više, ozbiljnije, odgovornije, rekao je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na mitingu u Nišu, kojim je SNS i zvanično počela predizbornu kampanju.

    Svom snagom treba krenuti u reforme, u borbu protiv kriminala i korupcije i za normalnu i pristojnu Srbiju. Neću da govorim da glasate za nas i da će teći med i mleko – neće. Biće teško. Nemam mnogo dobrih vesti, rekao je lider SNS i dodao da je zemlja u teškoj situaciji jer je decenijama uništavana i razarana.

    Ako uspemo u narednih godinu dana da sprovedemo reforme i zakone uveravam vas da ćete osećati boljitak, da kada smanjimo fiskalni i budžetski deficit da ćemo moći da uložimo novac u otvaranje novih radnih mesta, naveo je Vučić.

    Najavio je da će sredinom marta prvi Mercedosov autobus biti proizveden u Srbiji, Nišlijama obećao još novih fabrika, i podsetio da za FAP nije bilo rešenja 20 godina, a sada je nađen strateški partner i reč o jednoj od najmoćnijih kompanija koja će izvoziti FAP proizvode po celoj Evropi, naveo je Vučić.

    Na mitingu u Nišu su govorili i Rasim Ljajić, Velimir Ilić i Zorana Mihajlović.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE