Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Takmičenje koje dovodi svet u Beograd

    U Beogradu se po drugi put održava globalno studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition. Takmičenje će se održati u periodu od 1. do 6. aprila na Fakultetu organizacionih nauka.

    Učesnici ovogodišnjeg BBICC-a su timovi sa univerziteta iz Kanade, SAD-a, Australije, Singapura, Tajlanda, Danske, Portugala, Holandije i Norveške kao i tim Univerziteta u Beogradu. Svi učesnici će imati na raspolaganju 30 sati da reše poslovnu studiju slučaja u karantinu i 20 minuta da predstave rešenje. Rešenja će biti predstavljena poslednjeg dana događaja pred kompetentnim žirijem koji čine top menadžeri i konsultanti vodećih kompanija u Srbiji. Od studenata će se očekivati povezivanje znanja i prethodnog iskustva, inovativnost i analitičnost u rešavanju problema, odlične prezentacione veštine kao i argumentovanje poslovnih predloga.

    Pored takmičenja učesnici će tokom šest dana boravka u Srbiji imati priliku da se upoznaju sa našom tradicijom, muzikom i običajima. BBICC ima za cilj da učini zanimljivim boravak u Beogradu, kako studentima tako i njihovim mentorima.

    Studija slučaja je analiza poslovne situacije zasnovane na poslovanju stvarne organizacije. Cilj analize studije slučaja je da se student stavi u položaj top menadžera i da donese strateške poslovne odluke iz oblasti menadžmenta, marketinga, prodaje, finansija i međunarodnog poslovanja.

    Na nedavno završenom takmičenju u rešavanju poslovnih studija slučaja, McGill Management International Case Competition (MMICC 2014) održanom u Montrealu od 17. do 23.marta, Iva Mišović, studentkinja FON-a, osvojila je prvo mesto kao deo međunarodnog tima sa kolegama: Jaylen Gadhia (McGill University), Natalie Riemer (Wharton School) i Alynpim Kiriyapong (BBA Thammasat University).

    Za više informacija možete posetiti sajt BBICC

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE