Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zvezdini dugovi `jači` od golova i bodova

    Ukoliko završi sezonu na prvom mestu, Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi da se suoči sa oduzimanjem titule, zbog višemilionskih dugovanja prema igračima, menadžerima i zaposlenima.

    Ukoliko crveno – beli u roku od 15 dana ne izmire obaveze u visini od više miliona evra duga prema igračima, menadžerima i zaposlenima, mogla bi da usledi drakonska kazna od UEFA.

    Evropska kuća fudbala bi u tom slučaju naredila Fudbalskom savezu Srbije da Zvezdi oduzme bodove, samim tim i eventualno osvojeni trofej.

    Najveći rival Partizan, u tom slučaju bi drastično profitirao. Međutim, Crno–beli se ne nadaju takvom epilogu. Ozbiljnost pretnji iz UEFA smo osetili na svojoj koži.

    Osetljiva je priča koja je zadesila Crvenu zvezdu, ali da svima bude jasno, mi nikome ne želimo zlo, poručio je potpredsednik Partizana Ratomir Babić.

    Ako mislite da će ovo upozorenje biti rešeno bez maksimalne ozbiljnosti grdno se varate. Dovoljno je samo pogledati primer Malage iz prošle sezone, kojoj je oduzeto pravo igranja u evropskim takmičenjima.

    UEFA ne toleriše ne ispunjavanje obaveza, a toga bi morali da budu svesni i na Marakani, gde trenutno pričaju samo o tituli.

    MOGUĆE KAZNE:

    1. Upozorenje

    2. Ukor

    3. Novčana kazna

    4. Neisplaćivanje nagrada za učešće u UEFA takmičenjima

    5. Zabrana registrovanja novih igrača

    6. Restrikcija registrovanja određenog broja igrača za UEFA takmičenja

    7. Izbacivanje iz UEFA takmičenja (trenutno) i/ili izbacivanje iz budućih takmičenja

    8. Povlačenje titule ili nagrade

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE