Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Kad priznaju kako pripremaju brzu hranu

    Ko zna šta dobijemo kad naručimo brzu hranu koja se, osim što je generalno sumnjivog kvaliteta, nekad i ne priprema po pravilima, što ide "na dušu" radnika od kojih su neki čak i priznali da, primera radi, otpiju gutljaj soka pre kupca ili pokupe sastojke sa poda i vraćaju u tanjir.

    Dok smo redovno bombardovani informacijama o tome koliko je fast food koji konzumiramo nekvalitetan, istovremeno se pojavi jedan ovakav video koji nagovesti šta se sve radi tokom same pripreme te nezdrave hrane.

    Da nesreća bude veća, ovde je reč samo o ljudskom faktoru, osobi, kuvaru koji priprema tu hranu, a da li je prethodno sastojke pokupio sa poda jer su mu ispali, ubacio u hranu nešto što ne bi smelo, neke nepoželjne "začine", tajna je koju će on, ili oni zadržati za sebe.

    U svakom slučaju, ono što je zabrinjavajuće je da ovako pripremljena hrana koju ćemo platiti i pojesti, zavisi isključivo od trenutnog (ne)raspoloženja jedne osobe prema mušteriji ili generalno, egzibicionizma, da ne kažemo ili kažemo – zlobe.

    BuzzFeed je tako na jednom mestu prikupio najgora priznanja radnika u fast food restoranima, od kojih su neka sasvim primenjiva na bilo koju uslužnu delatnost vezanu uz posluživanje hrane i pića. Onim gadljivima (i paranoičnima) ne savetujemo gledanje ovog videa.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE