Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vulin: NATO bi mogao da plati uništenu imovinu

    Izveštaj o nenamenskom trošenju novca na Kosovu govori o konkretnim ljudima koji su zloupotrebili državni novac, isto kao što to neki rade u Beogradu za lažni Bulevar, kaže ministar zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin.

    Analiza Anketnog odbora o nenamenskom trošenju novca na Kosovu tokom protekle decenije svakako neće poslužiti kao opravdanje da se pomoć Kosovu i Metohiji prekine, kaže Vulin za Novosti.

    Pitanje je zašto se sa ovim čekalo svih ovih godina, jasan je Vulin i dodaje da se nada da će za ovo odgovarati ko treba.

    Kada je reč o izjavi vicepremijera Aleksandra Vučića o dnevnicama za putovanja na Kosovo, Vulin ističe da ga to nije iznenadilo.

    Vučiću sam pre toga rekao koliko me nervira da ih plaćamo kada su smeštaj i hrana obezbeđeni. Svi zaposleni u Kancelariji za KiM su potpisali da ih se odriču nekoliko dana pre tog Vučićevog izlaganja, istakao je Vulin.

    Na pitanje o eventualnoj naknadi štete tokom NATO bombardovanja 1999. godine, Vulin kaže da ne možemo da nateramo NATO da nam plati za uništenu imovinu, ali, kako dodaje možemo da ih na to podsećamo.

    Pošto su 1999. govorili da ne ratuju protiv srpskog naroda, evo izvanredne prilike da to dokažu tako što će dati novac da se porušeni mostovi poprave, jer je to za srpski narod.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE