Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srpski Teleskin najbolji u Evropi

    Srpski Teleskin, pobednik Next Step Challenge, dobitnik je najveće evropske preduzetničke nagrade od 250 hiljada evra.

    Teleskin kombinuje digitalne tehnologije i medicinsko znanje na inovativan način i svojim digitalnim rešenjem omogućava korisnicima da slikaju mladeže i kožne lezije (ulegnuća).

    Slike mladeža se zatim šalju na stručnu procenu lekaru specijalisti kroz Teleskin digitalnu platformu uz pomoć SkinScan aplikacije, saopštio je Teleskin.

    Pre dodele nagrade, preduzetnici su bili učesnici petomesečnog kursa preduzetništva u Esbjergu u Danskoj, posle čega je izbor sužen na osam startap kompanija koje su učestvovale u finalu. Nagradu je uručio prestolonaslednik Frederick od Danske.

    Sve kompanije su procenjene na osnovu različitih kriterijuma, među kojima su bile poslovne mogućnosti, timske veštine, ponašanje i performanse kompanije tokom poslednjih pet meseci, potencijal rasta i kako i koliko će efikasno koristiti novac od nagrade.

    TeleSkin d.o.o je osnovan 2007. godine u Beogradu sa osnovnim ciljem da razvija, proizvodi i prodaje aparate i uređaje (hardversko-softverska rešenja) za biofizičku dijagnostiku kože, u prvom redu za ranu dijagnostiku karcinoma kože i melanoma.

    Foto: screenshot

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE