Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počela gradnja objekta SAVADA

    U bloku 67a, počela je gradnja stambeno poslovnog objekta SAVADA. Tim povodom 200 studenata Arhitektonskog fakuleta, bilo je zaduženo za oslikavanje ograde oko gradilišta i ulepšavanje grada.

    Studenti Arhitektonskog fakulteta odabrane radove oslikali su na ogradi gradilišta u dužini od 250 metara.

    ”Ovo dešavanje osmišljeno je u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom, sa kojim Neimar V ima dugogodišnju uspešnu saradnju. Građevinarstvo je težak posao, posao kojim se bave odvažni i hrabri. Mi smo danas ispred ograde našeg gradilišta pozvali u pomoć mladost, da se branimo lepotom. Izgradnja je već počela, a njen završetak se planira za april 2016.godine.“, kaže Ivana Tadić, dipl.ing.arh, odgovorni projektant Savade.

    Na jednoj od najboljih lokacija u Novom Beogradu biće izgrađen moderan i energetski efikasan objekat od oko 30.000 m2. Objekat SAVADA imaće oko 300 stanova raznovrsnih struktura i isto toliko parking mesta. Sve stanove odlikuje odlična organizacija prostora. Za određeni broj stanova je posebno vođeno računa o pristupačnosti za korisnike sa različitim potrebama.

    U prvoj fazi izgradnje, planirano je 5 pretežno stambenih lamela, sa lokalima u nivou prizemlja.

    Objekat SAVADA biće energetski efikasan i imaće identitet bloka kao celine koji će biti prepoznatljiv u naglašenoj blokovskoj atmosferi Novog Beograda.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE