Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Facility management po ugledu na evropske standarde

    Kombinujući evropsko iskustvo i profesionalizam matične kompanije, First Facility d.o.o. prilagođava evropske principe modernog facility management koncepta uslovima i potrebama lokalnog tržišta.

    Osnovana 1984. godine, sa sedištem u Beču, First Facility kao jedna od prvih facility management kompanija u Austriji, danas predstavlja jednog od vodećih pružaoca kompletne linije usluga iz oblasti upravljanja objektima i u drugim zemljama srednje i jugoistočne Evrope poput Bugarske, Rumunije, Mađarske, Makedonije, Slovačke i Srbije.

    Nacionalne i međunarodne reference, kao i zadovoljni klijenti koji koriste usluge i rešenja u kojima su integrisani iskustvo, „know-how”, stručnost i profesionalnost u poslovima facility managementa-a, real-estate management-a, konsaltinga, upravljanja projektima, energetska efikasnost i očuvanje životne sredine, motivišu kompaniju da neprekidno unapređuje kvalitet i obim usluga kao i posvećenost klijentima.

    Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2009. godine i pruža facility management usluge u dva prvoklasna poslovna objekta u Beogradu – Sava Business Center i West End, kao i usluge upravljanja i tehničkog održavanja u renomiranom stambenom kompleksu Belville i luksuznom stambenom objektu Trešnjin cvet.

    Opravdavši visoka profesionalna očekivanja vlasnika poslovnih objekata i njihovih zakupaca, First Facility je angažovan na pružanju usluga reprezentativnim stambenim objektima, čime je kompanija sebi postavila cilj – afirmaciju odgovarajućeg modernog trenda u upravljanju i održavanju po ugledu na evropske standarde.

    ULOGA ODRŽAVANJA U STAMBENIM KOMPLEKSIMA

    Stambena gradnja u Srbiji postaje sve zastupljenija a posebna pažnja se poklanja izgradnji stambeno – poslovnih kompleksa.

    Savremena stanogradnja donosi urbaniju i pitomiju sliku stambenih blokova sa većim slobodnim površinama koji naselje čine prepoznatljivim i sa izgrađenim identitetom. Razvijena infrastruktura, unutrašnje saobraćajnice, pešačke zone, lokali u prizemljima zgrada – prodavnice, kafei, restorani, kopiraju izgled centra grada. Obezbeđena parking mesta i velike zelene površine oplemenjuju prostor i daju konačni pečat samostalnosti naselja kao jedinstvene mikroceline.

    Za kompaniju First Facility, održavanje ovakvih stambenih kompleksa predstavlja izazov.

    Kompletan paket facility management usluga obuhvata: menadžment, administraciju, usluge tehničkog održavanja zajedničkih instalacija i opreme, higijensko održavanje unutrašnjih i spoljašnjih zajedničjkih površina, održavanje zelenih površina, zimsku službu i usluge obezbeđenja.

    Veliki je značaj organizovanog sistema održavanja unutar naselja jer upravo on čini naselje jedinstvenim, čime se ne narušavaju arhitektura i funkcionalnost naselja kroz vreme. Stanari modernih stambenih kompleksa su jedni od retkih stanovnika grada koji se mogu pohvaliti  boljim uslovima života, čistim i uređenim zajedničkim prostorijama, a sve to zahvaljujući pravilnom funkcionisanju investicionog i tekućeg održavanja.

    Upravo je ovo stav kompanije First Facility kada je reč o održavanju stambenog naselja – jedinstvene usluge, uniformisan koncept, profesionalni pristup i visok kvalitet usluga. Ovakvom organizacijom postižemo kvalitetan nivo stanovanja kako bi stambeni kompleksi u Beogradu mogli da stanu rame uz rame sa modernim stambenim kompleksima drugih evropskih metropola.

    First Facility d.o.o.
    Milentija Popovića 5a, 11070 Novi Beograd
    +381 11 61 49 106
    [email protected]
    www.firstfacility.rs

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE