Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovako finansijske institucije prognoziraju rezultate na SP u Brazilu

    Ne samo kladionice širom sveta, nego i ozbiljne svetske finansijske institucije, uključile su se u "rulet" predviđanja rezultata na svetskom fudbalskom prvenstvu u Brazilu koje počinje u četvrtak.  

    Američka multinacionalna investiciona banka Goldman Sachs, koristeći se najsofisticiranijim kompjuterskim programima u koje su ubacili podatke iz istorije svetskih prvenstava, predvidela ishode svake od 64 utakmice koje će se odigrati u Brazilu.

    Po tim rezultatima, koji su danas objavljeni u Goldman Sachsovoj publikaciji "The World Cup and Economics 2014", bankarski analitičari predviđaju da će polufinalisti SP-a biti Brazil, Nemačka, Argentina i Španija. Po njima u finalu bi igrali Brazil i Argentina, a svetski prvak će biti Brazil.

    Da će Brazil biti prvak sveta prognozira i Bloomberg Sports. Na posebnoj strani gde i vi možete prognozirati svoje rezultate, Bloomberg u polufinalu vidi iste četiri reprezentacije, dok su u finalu Brazil i Španija.

    Slična predviđanja donela je i italijanski  UniCredit po čijim bi modelima plasman u poluzavršnicu ostvarili Brazil, Argentina, Urugvaj i Nemačka, a u finalu bi Brazil pobedio Argentinu.

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE