Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ne dugujte IT kompanijama

    Nakon što mesecima nisu isplatili dogovoreni novac IT kompaniji za izradu sajta, preduzeće Bora Kečić dočekalo je neprijatno iznenađenje – prazan sajt.

    IT kompanija ispraznila je njihov sajt, a ogorčeni administratori su javno obrazložili razlog obaranja sajta.

    Na sajtu www.borakecic.rs je pisalo da je sadržaj sa sajta uklonjen zbog duga i da će biti vraćen kad se dugovanja izmire. Svetislav Savić, administrator sajta, potvrđuje za 24 sata da ovakav potez nije praksa, ali…

    Ne srećemo se tako često sa ovakvim situacijama. Pre dve godine imali smo sličnu situaciju sa jednim poznatim restoranom iz centra grada, ali je neizmirivanje obaveza prema nama bilo više posledica krize nego nečije bahatosti, pa smo na kraju to ipak prevazišli i rešili problem.

    Ono što je nas isprovociralo i nateralo na ovakav potez jeste bahatost i odnos prema nama od firme “Bora Kečić” i nedostatak dobre volje da se ovaj posao bilo kada privede kraju shodno dogovoru, kaže Savić za 24 sata.

    On tvrdi da su iz ove firme nedeljama odbijali da se jave na telefon, pa čak i pretili, te nije siguran da li će sve ovo pomoći da dođu do pošteno zarađenog novca.

    Iz tuđeg iskustva znam da su u većini slučajeva dužnici na kraju odlučili da izmire dugovanja. Nažalost, ovo nije jedini slučaj i ne dešava se samo u IT industriji, zaključuje Savić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE