Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ugovor sa Etihadom potpisan pre 16 dana

    Trenutno glavna polemika u vezi objavljivanja ugovora sa Etihadom vodi se na društvenim mrežama i to zbog datuma potpisivanja ugovora.

    U dokumentu koji je dostupan javnosti, na kraju teksta, kao potpisnici se, pored generalnog direktora Etihada i Air Serbia, nalazi i sadašnji ministar finansija Dušan Vujović, a datum potpisa je – 31.jul 2014.!?

    Obzirom da se objavljivanje ugovora najavljuje od prošle godine, ostaje pitanje odakle sada ovaj dokument koji je potpisan pre 16 dana.

    Pitanje je u Jutarnjem programu postavila i novinarka RTS-a Jelena Obućina i to ekonomisti Vladimiru Krulju, koji inače ovaj ugovor vidi kao vrlo povoljan za Srbiju. Krulj je rekao:

    „Nemam tu vrstu informacija, nemam tu vrstu saznanja, prosto zato što se bavim onom ekonomskom stranom.“

    Ovom temom najviše se bave na Twitteru, a prikazujemo vam komentare političara, uglavnom opozicije, koji takođe imaju problem sa ovom stavkom. A komentar je ostavio i popularni karikaturista Marko Somborac.

     

    to sto je ugovor potpisan pre15 dana je samo dokaz vuciceve dalekovidosti i uverenja da ce sve biti u redu sa njim
    — Marko Somborac (@somboracmarko) August 14, 2014

    Objavljeni ugovor sa Etihadom je nov ugovor. Potpisan je 31.07.2014.god. Nije onaj ugovor iz sefa 🙂 Pokušali su da sakriju svo ludilo.
    — Sasa Radulovic (@SasaRadulovich) August 14, 2014

    Prevara! Objavljivanje ugovora najavljuje se od oktobra 2013.godine, a juče prezentiran ugovor potpisan 31.07.2014. pic.twitter.com/wXnVJgQBDd
    — Zoran Živković (@ZoranDirektno) August 15, 2014

    Ako je ovo taj ugovor, potpisan pre deset dana, to znači da je sve vreme ErSrbija postojala bez ikakvog ugovora? Ili … ma ne, nije moguće
    — Saša Paunović (@paunovicsasa) August 14, 2014

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE