Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    `Privrednici, dosta je bilo javašluka`

    Aleksandar Vučić, premijer Srbije poručio je privrednicima na današnjoj konferenciji za štampu, da povećaju proizvodnja, jer za plasman robe ima prostora i u našoj zemlji, te da je gotovo s mahinacijama i da prepakivanja robe neće biti, ne zbog EU ili Rusije, nego zbog Srbije.

    Vučić je rekao da su privrednici imali iste šanse pre godinu, dve ali da se nisu bavili ozbiljno proizvodnjom, već da je većina onih koji pretenduju da budu veliki gledala kako da uzme od države kredit koji nikada neće da vrati.

    "Molim privrednike da povedu računa, jer mi svoju proizvodnju imamo da plasiramo u našoj zemlji, a za to do sada nismo imali ni snage ni mogućnosti", rekao je premijer.

    Proizvodnju ćemo povećavati u skladu s merama koje će vlada doneti i u skladu sa zakonima, dodao je, a privrednike upozorio:

    "Dosta je javašluka gde se razmišljalo kako će da se preživi još jedan dan. Pred privrednicima je šansa da proizvode za svoju zemlju, ali i druge. Privrednici moraju da vode računa da nećemo dozvoliti mahinacije, špekulacije, prepakivanja ne samo zbog EU i ruskih partnera, već zbog Srbije", rekao je Vučić dodajući da Srbija žali zbog tuđih muka, ali da mora da gleda interese svojih građana.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE