Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS organizovao još jednu školu tenisa

    Teniski karavan pod nazivom „NIS otvorena škola tenisa 2014“ nastavlja da krstari Srbijom i našim najmlađim sugrađanima priređuje sportsku manifestaciju za nezaborav.

    Posle Čačka i Niša, u subotu, 23. avgusta, Teniski savez Srbije i NIS organizovali su u Novom Bečeju „NIS otvorenu školu tenisa 2014“ koja je imala veliki odziv i odjek među decom. Mališani su bili u prilici da se upoznaju sa belim sportom kroz poseban program namenjen uzrastu od 7 do 14 godina.

    Uz korišćenje mini terena, manjih reketa i lakših loptica, deca su savladavala veštinu igranja tenisa sa opremom koja je prilagođena njihovom uzrastu. Uz to, treniranje u grupi, uz primenu vežbi i angažovanih igara, omogućila im je dinamičniju i zanimljiviju igru.

    Ovo je traća godina zaredom kako Teniski savez Srbije i NIS širom Srbije organizuju akciju „NIS otvorena škola tenisa“. Ova akcija realizuje se u okviru NIS-ovog korporativnog programa „Energija sporta“ koji ima za cilj da podrži dečiji sport, promoviše zdrav način života, ali i profesionalan sport i razvoj mladih.

    Do početka oktobra, ova škola tenisa biće organizovana u još nekoliko gradova u Srbiji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE