Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U novembru Globalna nedelja preduzetništva

    Globalna nedelja preduzetništva je najveća svetska proslava inovatora i kreatora radnih mesta koji pokreću nove poslovne poduhvate i tako oživljavaju ideje, doprinose privrednom rastu i uvećanju ljudskog blagostanja.

    Ove godine obeležava se od 17. do 23. novembra u više od 140 država, među kojima je i Srbija.

    U toku jedne sedmice svakog novembra, Globalna nedelja preduzetništva nadahnjuje ljude kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti koje su osmišljene tako da im pomognu da istraže svoje potencijale kroz samoinicijativu i inovativnost. Ove aktivnosti, od velikih takmičenja i manifestacija do ličnih druženja, povezuju učesnike sa potencijalnim saradnicima, mentorima, pa čak i investitorima – pružajući im tako nove mogućnosti i uzbudljive prilike.

    Globalna nedelja preduzetništva se u Srbiji prvi put obeležila 2008. godine. Domaćin Globalne nedelje preduzetništva za Srbiju za 2014. godinu je Centar za podršku preduzetništvu i finansijsku edukaciju iz Novog Sada, koji ovim putem poziva sve organizacije iz Srbije koje se na bilo koji način bave pružanjem podrške razvoju preduzetništva da se uključe u Globalnu nedelju preduzetništva organizovanjem najmanje jedne manifestacije ili aktivnosti u periodu od 17. do 23. novembra.

    Više informacija o Globalnoj nedelji preduzetništva u Srbiji na sajtu www.ostvaritesvojeideje.org.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE