Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jednostavna detoksikacija: Oslobodite se teških metala i ojačajte jetru

    Teški metali , kao što su živa, kadmijum, olovo , uranijum i aluminijum mogu dopreti u ljudsko telo kroz hranu, vodu , vazduh , ili apsorpcijom, kroz kožu. Ovi toksini mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Možda mislite da su male šanse da se to vama desi, ali ukoliko imate plombe u zubima ili ste nekada primili vakcinu ili jeli plodove mora, velika je verovatnoća  da se teški metali već nalaze u vašem organizmu.

    Ali ne brinite, detoksikacja tela na ćelijskom nivou se može izvesti na više načina, pre svega zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću. Organsko, neprskano voće i povrće, u vidu obroka ili napitaka i znojenje kroz fizičku aktivnos, očistiće vaš organizam od teških metala i drugih toksina.

    Probajte u svoju ishranu da ubacite napitak koji će osigurati vaše zdravlje pružajući vitamine, minerale i antioksidante koji su potrebni vašem telu. Ovaj sok detoksikuje i jača jetru.

    Sok za detoksikaciju od teških metala

    Sastojci :
    – 2 male cvekle ili 1 velika cvekla
    – 4 šolje seckanog kelja
    – 2 šolje seckanog celera
    – 1 krastavac srednje veličine
    – 1/2 limete
    – 1 veza peršuna
    – 1 veza korijandera
    – komad đumbira dužine 5 centimetara
    – 1-2 kašičice čia semenki, po želji

    Sve sastojke, osim čia semenki, operite i očistite, a zatim is sameljite u blenderu, a potom, ukoliko ne želite da u soku bude krupnijih komada, i procedite. Po želji, soku možete dodati jednu ili dve kašičice čia semenki koje su bogate vlaknima, poluzasićenim masnim kiselinama, proteinima – uključujući sve esencijalne amino kiseline , kalcijumom, gvožđem, magnezijumom. One sadrže još i cink, mangan, vitamine A, D, E, K i vitamine B grupe. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE