Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvoren Vivo šoping centar u Jagodini

    Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković, otvorili su u u tom gradu "Vivo" šoping centar, u čiju izgradnju je investirano 15 miliona evra.

    "Vivo" šoping centar se nalazi u Turističko sportskom centru, na lokaciji površine 25.000 kvadratnih metara, 10.000 kvadrata je prodajni prostor, a u njemu je počelo sa radom 30 najpoznatijih svetskih brendova. U okviru centra je i restoran specijaliteta i brze hrane.

    "VIvo" šoping centara imaće veliki uticaj na razvoj Jagodine, Pomoravskog okruga i ovog dela Srbije. Zapošljava 300 mladih ljudi i ostvarivaće godišnji promet od 25.000.000 evra, a samo po osnovu PDV država će dobijati 5.000.000 evra, izjavio je Tanjugu direktor "Vivo" Pavle Andrić.

    Izgradnja "Vivo" šoping centra počela je 12.decembra prošle godine, a reč je o modernom retail parku sa 33 poznata brenda i parkingom od 360 mesta. Radovi na objektima su završeni 15.juna, dobijena je upotrebna dozvola, izvršen tehnički prijem.

    Kompleks "Vivo" šoping centra čine četiri zgrade, koje u smislu forme i osećaja predstavljaju jednu celinu. Centralni plato je zamišljen kao gradski trg – površina namenjena okupljanju i relaksaciji posetilaca, opremljena kako za decu tako i za odrasle.

    U letnjem periodu ovde će se nalaziti bašte restorana, kafići, poslastičarnice, bioskop, dečije igralište, a u zimskom periodu klizalište sa pratećim sadržajima, objasnio je Andrić.

    Za lokaciju izabrana je Jagodina koja je po svim parametrima grad budućnosti centralne Srbije, smeštena na koridoru 10, od Beograda udaljena 130 km, u centru Pomoravskog okruga koji broji više od 250.000 stanovnika, rekao je Andrić.

    Foto: Facebook

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE