Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Gradi se novi poslovni kompleks u Beogradu

    Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i presednik Borda menadžera GTC Thomas Kurtzman položili su kamen temeljac, čime je počela izgradnja četvrtog poslovnog kompleksa GTC Srbija – Fortyone.

    Novi poslovni kompleks će imati tri poslovne zgrade od 27.000 kvadratnih metara, rečeno je na otvaranju gradilišta u Bloku 41, koje će se graditi u tri faze.

    Prva faza, čiji se završetak očekuje sredinom 2015. godine, omogućiće novih 10.000 metara kvadratnih poslovnog prostora od kojih je 60 odsto već rentitrano pre početka gradnje, rečeno je na otvaranju.

    Mali je naveo da je to prvi poslovni kompleks koji je veći od 5.000 metara kvadratnih, a koji se u poslednjih pet godina gradi u Srbiji. On je rekao da će Beograd pomoći svima koji žele da ulažu u brzom i efikasnom izdavanju svih potrebnih dozvola.

    Kurtzman je zahvalio svim partnerima i zakupcima, inženjerima i predstavnicima grada na pomoći u realizaciji tog projekta, ističući da će se izgradnjom tog poslovnog kompleksa odgovoriti na veliku potražnju zakupaca.

    Kako je rekao, radovi će biti izvođeni po najvišim tehničkim, ali i standarima zelene gradnje, kako bi zakupcima bio ponuđen poslovni prostor u skladu sa potrebama savremenog poslovanja.

    On je rekao da GTC ima pozitivna iskustva što se poslovanja u Srbiji tiče i da mnogi drugi investitiri planiraju da prošire poslovanje i otvore nove poslovne prostorije u glavnom gradu.

    Od 2003. godine do danas GTC Srbija je izgradila više od 100.000 kvadratnih metara poslovnog i stambenog prostora. Svi objekti su u Novom Beogradu i u njima se nalaze sedišta najvećih internacionalnih i domaćih kompanija.

    Novi poslovni kompleks, četvri po redu, činiće tri poslovne zgrade uz optimalnu površinu spratova od 1.500 kvadratnih metara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE