Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Koliko je koštalo venčanje George Clooney-a?

    Četvorodnevno venčanje George Clooney-a i Amale Alamuddin u Veneciji, koje je uključivalo raskošne koktel zabave, večere u hotelima sa 5 zvezdica i raskošan prijem pred samo venčanje, koštalo je oko 10 miliona evra.

    U cenu venčanja uključena je i cena vodenih taksija, zabava pored bazena i hotelskih soba sa 5 zvezdica, piše britanski Telegraph, a prenosi B92.

    Više od 100 gostiju, uključujući i holivudske zvezde kao što su Matt Damon, Sandra Bullock i Cindy Crawford, koje su se sjatile u Veneciju kako bi dale svoju podršku slavnom glumcu i uživale u luskuzu koji je za njih bio spremljen.

    Haljinu mlade dizajnirao je poznati kreator Oscar de la Renta, a ona je za mladu ručno ukrašena biserima i kristalima.

    U cenu venčanja uključeni su i vodeni taksiji koji su goste prevozili do raznih lokacija i soba u hotelu Cipriani u kojima su bili smešteni.

    Koliko je koštalo venčanje George Clooney-a?

    Clooney je u Veneciju takođe avionom dopremio i sanduke sopstvene tekile, a gosti su dobili ajpodove sa omiljenim pesmama mladenaca.

    Međutim, nije poznato ko je na kraju uzeo račun.

    Italijanski mediji spekulišu da je ceo događaj platio otac mlade, Ramzi Alamuddin, penzionisani profesor sa Američkog univerziteta u Bejrutu.

    Ali je sasvim sigurno da je njegov zet, jedan od najplaćenijih glumaca na svetu, pokrio određeni deo troškova, piše Telegraph.

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE