Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Avantages: Sladak život u Beogradu

    U oktobarskom izdanju francuskog magazina Avantages izašao je članak o glavnom gradu Srbije, u kojem se navodi da Beograd predstavlja savršeno mesto gde posetioci mogu da očekuju sladak život u balkanskoj verziji.

    U članku je navedeno da Beograd predstavlja savršeno mesto za romantične šetnje, gde turiste očekuju art šoping, trendi restorani, udoban smeštaj, specifičan dizajn i čarobni gurmanluci.

    Beograd i Srbija su sve privlačnije turističke destinacije na francuskom tržištu, kako u medijima tako i u ponudi turističkih operatora, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

    To se ogleda u zvaničnim statističkim podacima koji pokazuju porast u broju i noćenja turista iz Francuske u prvih osam meseci ove godine od 17 odsto u odnosu na isti period 2013. godine.

    Članak u magazinu Avantages rezultat je studijske posete francuske novinarke u organizaciji Turističke organizacije Srbije i učešće Turističke organizacije Beograda.

    Magazin Avantages jedan je od najčitanijih lifestyle mesečnika u Francuskoj, sa tiražom od 570.000 primeraka i sa oko 1,5 miliona čitalaca.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE