Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osiguranje u slučaju gubitka zaposlenja

    Zahvaljujući saradnji sa AXA Osiguranjem, Eurobank je svojim klijentima obezbedila mogućnost da uz gotovinske ili refinansirajuće kredite,  ugovore osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (nezgode) i gubitka zaposlenja.

    Osiguranje će pomoći klijentima Eurobank da prevaziđu poteškoće kod otplate kredita u slučajevima iznenadnog prestanka radnog odnosa, potpunog trajnog invaliditeta ili u najgorem slučaju smrti usled nezgode. Klijenti koji nisu u mogućnosti da se osiguraju od gubitka zaposlenja, mogu da ugovore osiguranje koje pokriva slučaj bolničkog lečenja usled nezgode.

    “Živimo u vremenu punom neizvesnosti kada nam je potrebna dodatna sigurnost. Saradnjom sa AXA Osiguranjem, Eurobank je klijentima dala mogućnost da obezbede dodatnu finansijsku zaštitu sebi i svojoj porodici. Naš partner u ovome je je kompanija koja, kao članica AXA Grupe, globalnog lidera u oblasti osiguranja, garantuje našim klijentima pouzdanost i sigurnost”, izjavio Vladan Vilotijević, Direktor razvoja u Sektoru za stanovništvo.

    U slučaju prestanka radnog odnosa koji je nastao mimo volje klijenta, AXA Osiguranje pokriva mesečne rate kredita dospele na plaćanje nakon prestanka radnog odnosa, do ukupno 12 meseci u toku perioda otplate kredite. Za slučaj bolničkog lečenja koje traje u kontinuitetu 15 ili više dana, AXA Osiguranje isplaćuje narednih 6 mesečnih rata kredita koje su dospele za plaćanje nakon početka bolničkog lečenja. U slučaju nastanka potpunog trajnog invaliditeta ili smrti usled nezgode, AXA Osiguranje pokriva iznos ostatka glavnice duga po kreditu nastao od  trenutka kada se desi osigurani slučaj, najviše do visine osigurane sume.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE