Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Poslovi koji se najviše nude u regionu

    Peti regionalni onlajn sajam zapošljavanja i obrazovanja, obeležilo je rekordno interesovanje, a najveći broj oglasa za posao bio je iz oblasti informacionih tehnologija, finansija, bankarstva, trgovine i mašinstva.

    Nezaposlenost mladih ljudi potresa ceo region, zaključak je Petog regionalnog onlajn sajma zapošljavanja i obrazovanja, na kojem je više od 140.000 mladih osam dana tražilo posao i edukativne programe. 

    Sajam, koji su organizovali portali Poslovi.infostud.com iz Srbije, MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine, zabeležio je više od 200.000 poseta, a posetioci su mogli da konkurišu na 200 otvorenih konkursa, od kojih je 120 bilo za kandidate iz Srbije.

    Ove godine je sajam, koji nudi šansu za započinjanje karijere, zabeležio najveću posetu i interesovanja od svog nastanka. Na sajmu se predstavilo ukupno 49 izlagača, 38 kompanija i 11 edukativnih ustanova, koji su putem onlajn razgovora bili na raspolaganju posetiocima.

    Najveći broj oglasa bio je iz kategorija informacione tehnologije, finansije, bankarstvo i administracija, trgovina i mašinstvo.

    Među kompanijama koje su kandidatima iz Srbije ponudile priliku za posao su Nestle, Lidl, Philip Morris International, VIP mobile, Telenor, PKC Wiring Systems, Trizma, Cooper tire Rubber Company, Naftna industrija Srbije, Swarovski, Smith Micro Software, Ernst & Young, Sberbank Srbija…

    Edukativne programe i šanse za studiranje u inostranstvu su predstavili Francuski institut u Srbiji, Ambasada Kanade, Ambasada Australije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE