Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Brzi poslovni sastanci za 74 kompanije

    Članice nemačko-srpskog, američkog i slovenačkog privrednog udruženja sastale su se u Beogradu kako bi kroz brze poslovne susrete uspostavili nove kontakte i unapredili saradnju, a u tom događaju učestvuju ukupno 74 kompanije.

    Kooperacionu berzu "Speed business meeting" organizovali su Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW), Američka privredna komora (AMCham) i slovenački poslovni klub.

    Događaj je organizovan tako što je svakoj kompaniji pripalo ukupno 12 sastanaka u trajanju od po 10 minuta tokom kojih imaju pet minuta da se predstave potencijalnom partneru.

    Predsednica Slovenačkog poslovnog kluba Danijela Fišakov izjavila je Tanjugu da kompanije dolaze iz različitih sektora, poput proizvodnje, trgovine, usluga…

    Ona je rekla da je ovakav format poslovnih susreta već dugi niz godina poznat u Evropi i svetu i da kompanije na ovakvim događajima mogu na brz i efikasan način da uspostave nove kontakte.

    "Sigurna sam da će skup biti jako profitabilan i koristan za kompanije", rekla je Fišakov i napomenula da ovo nije prvi događaj tog tipa u Srbiji i da su slični susreti organizovani u saradnji sa francuskom i italijanskom komorom.

    Fišakov je istakla da se ispostavilo da su ti susreti bili jako uspešni i da je zato danas tako veliki odziv kompanija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE