Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nema više ni Kažiprsta?

    Posle ’Utiska nedelje’,  ’Sarapinog problema’ i još par emisija bez kojih smo ostali u poslednjih nekoliko meseci sva je prilika da će još jedan talk-show koji se bavi problemima društva napustiti male ekrane.

    Suzane Trninić, autorka emisije Kažiprst na TV B92, sinoć je na Twitteru odgovorila na sumnje da njena rečenica „vidimo u nekom drugom filmu“, koju je izgovorila na kraju jučerašnje emisije, znači i kraj kultne emisije.

    Ona je napisala da je odluka B92 da od 3.novembra u novoj programskoj šemi, Kažiprst ne ide uživo već da se unapred snima, njoj neprihvatljiva.

    „Ukoliko odluka ostane nepromenjena, današnji Kažiprst je poslednji koji sam radila. Do kraja nedelje znaćemo konačnu odluku,“ piše ona u jednom tvitu.

    U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasio i B92.

    Ovakav način praktičnog gašenja emisija, zarad ’nove programske šeme’ podseća i na način na koji je ’Utisak nedelje’ prestao da radi, jer je, da podsetimo, autorki Olji Bećković ponuđeno da se preseli na B92 Info kanal.

    Emisiju Kažiprst poslednjih godina uređuju i vode Suzana Trninić i Tatjana Aleksić.

     

    Da ne bude i dilema – to što je #Kažiprst opstajao sve ovo vreme zasluga je i Jelene Kosanić, jer smo u radu imali njenu najveću podršku.
    — Suzana Trninic (@SuzanaTrninic) October 29, 2014

     

    Foto: B92

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE