Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Azerbejdžan kupuje naš softver za parking?

    Azerbejdžan je zainteresovan za kupovinu beogradskog softvera za naplatu i kontrolu parkiranja, kažu u Javno komunalnom preduzeću Parking Servis.

    JKP Parking servis predstavilo je u Starom dvoru svoje ambiciozne projekte izgradnje podzemnih garaža, marine "Ada Ciganlija" kao i softver za naplatu i kontrolu parkiranja putem SMS.

    Od ove godine naplatu parkiranja putem SMS rade srpske firme umesto hrvatskih, a mi smo vlasnici softvera koji nudimo na prodaju. Izaći ćemo sa njim na tržište, kazao je direktor Parking servisa Andrija Čupković.

    O tome smo već razgovarali sa ambasadorom Azerbejdžana koji je veoma zainteresovan da kupi naš softver. Oni planiraju da ga primene u svojim gradovima, a ponudićemo ga i drugim zainteresovanim samoupravama i državama.

    Inače, Generalni urbanistički plan Beograda i Plan regulacije mreže javnih garaža predviđaju više od 50 lokacija za izgradnju podzemnih garaža. Prve četiri planirane su kod Đeram pijace, Narodne biblioteke, Studenskog trga i ispod Kosovske ulice.

    >>>>Moguće parking zone na Adi i Novom Beogradu

    Uređenjem vodene površine i obale, u saradnji sa privatnim partnerima, mogla bi da se izgradi prva rečna marina u našoj zemlji sa benzinskom pumpom. Marina "Ada Ciganlija" u Čukaričkom rukavcu mogla bi da ima 685 mesta za plovila.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE