Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šansa za diplomce: Od talentovanog diplomca do lidera u maloprodaji

    Razvijanje liderskog potencijala u internacionalnom i dinamičnom okruženju maloprodaje prilika je koja se pruža visoko talentovanim diplomcima, kroz Internacionalni program kompanije Delhaize u svim zemljama u kojima posluje, uključujući i Srbiju  – International Graduate Trainee Program.

    Konkurs u Srbiji otvoren je od 8.decembra do 25.januara, proces selecije biće realizovan u pet faza, tokom februara i marta 2015, a na kraju prvog kvartala biće poznata imena polaznika buduće generacije Internacionalnog programa za diplomce.

    Uslov za prijavu je da su kandidati svršeni studenti, da nemaju više od dve godine radnog iskustva i da tečno govore engleski jezik. Takođe, potrebno je da iskažu strast prema maloprodaji, proaktivnost, želju da brzo uče, da su usredsređeni na rezultat i imaju sposobnost rešavanja problema i donošenja odluka, kao i da su spremni da rade u timu.

    Početak Internacionalnog programa zakazan je za septembar 2015. i trajaće 18 meseci, raspoređenih u tri faze. Tokom čitavog programa razvoj polaznika prati biznis lider iz matične zemlje, kao i vođe projekata i studije slučaja. Takođe, prati se učinak polaznika, postavlja se njegov individualni razvojni plan, uključuje se u veliki broj obuka i virtuelnih edukativnih grupa. Polaznici programa su od prvog dana u radnom odnosu.

    Internacionalni program Delhaize grupe uspešno se realizuje petu godinu zaredom. Više informacija potražite na www.dreamjobdelhaize.com.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE