Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Da li smo sinoć gledali poslednju emisiju `24 minuta`?

    „Vidimo se…valjda“

    Ovim rečima Zoran Kesić završio je poslednju epizodu emisije ’24 minuta’ za ovu sezonu, a sudeći po tom ’valjda’ ostaje pitanje da li ćemo ga i dalje gledati.

    To ’valjda’ sumnjivo je i korisnicima društvenih mreža, koji ovu epizodu uveliko komentarišu i kao ’poslednju’. Razlog za strah je, naravno, sudbina Olje Bećković i njenog ’Utiska nedelje’, kojeg više nema na B92. Takođe, o Kesiću ’kao sledećem na spisku’ pričalo se gotovo cele godine. Razlog tome gledaoci i komentatori na društvenim mrežama vide u načinu na koji Kesić i njegova ekipa iz Njuz.neta govore o aktuelnoj vlasti u svojoj emisiji.

    U poslednjoj epizodi, može se reći, da su ’na tapetu’ bili svi najbitniji činioci političkog života u Srbiji, a zanimljivo je da je gost emisije Srđan Ćešić, satiričar i autor emisije ’Nikad izvini’, u jednom trenutku odbio da odgovori na Kesićevo pitanje da li je nekad radio na nekoj ’fori’ i rekao sebi da je to ipak previše i da može nekog da uvredi.

    „Možda jesam jednom ili dvaput, ali reći ću ti posle emisije, da ti sledeći ugovor ne bude samo za emitovanje u tvojoj dnevnoj sobi,“ rekao je Češić.

    Ugovor za novu sezonu, Kesić bi sa televizijom B92 trebao da dogovori u martu, ali ugovor je imala i Bećković, pa je ipak ’Utisak’ sklonjen sa programa. Sam B92 će najverovatnije sada biti malo oprezniji kada je sam ugovor u pitanju, jer kako je je Bećković nedavno rekla, nije problem u tome što je emisija ’Utisak nedelje’ ukinuta, već u tome što ’jedan poslodavac u Srbiji ne poštuje potpisan ugovor’.

    I prošle godine, nakon takozvane pilot sezone, bilo je spekulacija da 24 minuta neće dugo ostati na TV ekranima, tako da su autori čak i na svom Twitter nalogu morali da objavljuju sliku sa potpisivanja ugovora, kako bi ’smirili’ svoje gledaoce. Kako je i sam B92 saopštio sredinom decembra ’24 minuta sa Zoranom Kesićem’ spada u najgledanije emisije na ovoj televiziji, a dva reklamna bloka i sponzor emisije daju za pravo da se misli da je i finansijska struktura emisije zatvorena. Stoga, u slučaju ukidanja to propada kao argument.

    Međutim, nakon 2014.godine u Srbiji, gde na televiziji više nemamo prilike da gledamo ’Utisak nedelje’, ’U centru’ ili ’Od A do Š’ , svašta je moguće.

    Foto: B92

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE