Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Unapredite poslovanje: Sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme

    Microsoft je bitno unapredio primenu cloud computing koncepta ponudivši Office 365, pristup Office alatkama sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme.

    Kompanije sve više koriste korporativne mreže i sisteme koji funkcionišu po principu društvenih mreža. Zaposlenima je omogućeno da na jednostavniji način međusobno dele datoteke i informacije, kao i da sarađuju sa timovima iz različitih odeljenja koji su često i geografski veoma udaljeni – čak i sa mobilnog uređaja.

    Office 365  je kompaniji „Uridium“ iz Vajeva poslužio kao prirodno rešenje koje se jednostavno integriše u već postojeće poslovne alate. Jedan od najboljih primera ovakve vrste simbioze jeste integracija sa softverom za projektni menadžment, kao i softverom za podršku, koji su blisko povezani sa Microsoft Office 365 platformom.

    „Nije nam više potrebna skupa infrastruktura koja uključuje održavanje skupih servera i najam administratora. Ovakav servis nam omogućava da menjamo kancelariju, radimo od kuće, delimo dokumenta, kao i da zajedno istovremeno radimo na istom dokumentu,“ rekao je Saša Tabaković, izvršni direktor kompanije „Uridium“.

    Zahvaljujući Office 365, partnerske kompanije poput „Uridiuma“ sada mogu da uživaju u prednostima Office paketa, koji uz pomoć cloud servisa menja način na koji se kompanije interno organizuju i dele informacije, kako bi što brže reagovale na često dinamičan tempo zahteva od strane klijenta.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE