Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vračar kao fitness centar regiona

    Beograd je postao prestonica fitness kulture na Balkanu, a ljubitelji fiziče aktivnosti su pred sobom dobili najekskluzivnije sprave koje tržište nudi. Prestižna linija Artis postala je ovog januara deo svakodnevice članova luksuznog fitness&wellness kompleksa WellnessLand.

    Samo veče lansiranja, u kompleksu na Vračaru, predstavljalo je nesvakidašnji spoj umetnosti i fizičke kulture. Kako je geslo linije Artis “Art in motion”, organizatori su se potrudili da pokažu kako uživo izgleda savršena kombinacija klasične muzike i profesionalne fitness aktivnosti. Gosti iz različitih sfera kulturnog, poslovnog i javnog života metropole, uživali su u živom izvođenju klasične muzike ansambla Čarobne žice i spektakularnim bravurama koje su na spravama izvodili profesionalni treneri.

    Prisutni gosti su iskoristili priliku da prvi u regionu isprobaju mogućnosti nove opreme, čija lakoća upotrebe proizlazi iz činjenice da Unity interfejs, kojim su Artis sprave u centru WellnessLand opremljene, neodoljivo podseća na tablet računare poslednje generacije. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE