Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Top Eleven 2015: Nova verzija, mnoštvo noviteta

    Nordeus studio najavio je izlazak nove verzije najigranije fudbalske igre na svetu, Top Eleven 2015, koja se od danas može preuzeti besplatno.

    Nova znatno unapređena verzija svojim igračima nudi mnoštvo noviteta od poboljšanje grafike, navigacije, kvaliteta zvuka, bolje atmosfere, muzike, kao i potpuno prilagođavanje Top Eleven 2015 svim mobilnim platformama i uređajima ovog tipa.

    Posebnost igre osim svih tehničkih performansi i gameplay noviteta je svakako i lik najpoznatijeg trenera Chelsea Jose Mourinhoa koji će kroz igru igračima nuditi svoje savete o tome kako da budu najbolji fudbalski menadžeri tima koji vode.

    Top Eleven je fudbalska menadžerska free to play igra u kojoj svaki pojedinac stvara svoj tim, upravlja njime kroz određivanje formacije i biranje sastava, postavljanje taktike, kroz transfere, priprema ih za takmičenja u kupu i Ligi šampiona, ali donosi i druge odluke te se pritom savetuje sa trenerom Jose Mourinhom.

     „Biti menadžer u fudbalu znači voleti fudbal i biti strastven prema njemu. No, ukoliko želite postati zaista uspešni, morate poznavati svoj tim, razmatrati sve opcije i znati nadmudriti svog protivnika. Nordeusova video igra pruža upravo sve te mogućnost i srećan sam što sam uključen u projekt igre Top Eleven 2015, koja je sjajan primer kako savršeno uklopiti veštine i strast pravog fudbalskog menadžera“, rekao je Mourinho.

    Svoju popularnost igra pronalazi u svojih 10 miliona aktivnih igrača mesečno širom sveta, prevođenosti na 42 jezika te činjenici da je igra prilagođena svim uređajima, tabletima i mobilnim uređajima koje pokreće iOS i Android operativni sistemi.

    Top Eleven preuzmite besplatno već danas sa www.topeleven.com.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE