Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Biznis Expo – jedinstven prezentacioni koncept za poslovne korisnike

    Telenorovi poslovni korisnici sada imaju jedinstveno mesto – Biznis Expo u Telenorovom sedištu, u Airport City-ju, koji na tržištu predstavlja jedinstven alat za unapređenje komunikacije i inovativno, neposredno i praktično predstavljanje svih Telenorovih usluga i rešenja namenjenih poslovnim korisnicima.

    Poznati dizajner Marko Basarovski zajedno sa timom arhitekata iz Telenora osmislio je dizajn Biznis Ekspo prostora, koji je u funkciji kvalitetnijeg prikaza funkcionalnosti rešenja za korisnike. Prostor je podeljen po osnovnim proizvodnim linijama: mobilne usluge, fiksne usluge, digitalni servisi i napredne tehnologije. Sve to korisnik može da vidi u interakciji sa digitalnim sadržajima na ekranima, a prodavac je taj koji usmerava korisnika i objašnjava mu funkcionalnosti tih servisa. Takođe, korisnik sada može da proba i sve tipove uređaja koji su u ponudi.

    „Telenor je napravio iskorak u komunikaciji sa poslovnim korisnicima osmišljavanjem prostora u kojem će imati jasan uvid u kompletnu ponudu uređaja i usluga. Biznis Ekspo je potvrda ozbiljnog pristupa i konstantnog ulaganja u naš odnos sa korisnicima, a biće im potrebno samo nekoliko jednostavnih koraka da dođu do personalizovanih rešenja”, kaže Goran Dokić, direktor Biznis prodaje. 

    Osnovni elementi dizajna ovog prostora su pikselizovane zidne obloge zaobljenih ivica koje simbolizuju snagu i lepotu polarne svetlosti, ali i digitalne komunikacije, brzu razmenu, beskonačnost i bogatstvo virtuelnog sveta informacija. Trake se sa plafona spuštaju se ka zidovima i predstavljaju glavne nosioce sadržaja ekrana i izloženih elemenata, a kao takve čine Telenor mrežu i grane – različite segmente ponude.

    Takva organizacija prostora omogućava lako i intuitivno kretanje kroz različite delove Telenor ponude s jedne strane, kako bi na kraju za centralnim stolom mogli i da zaokruže rešenje stvoreno po meri korisnika na velikom, centralnom ekranu s druge strane.  

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE