Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mourinho teorija o velikom timu na primeru Ivanovića

    Menadžer Chelsea-ija Jose Mourinho poznat je po svojim fudbalskim teorijama i znanju, i načinu kako da ih objasni ljubiteljima fudbala.

    Čuvena Mourinhova ’kajgana’, tj. slikovit primer kako se tim pravi (kao kupovina u supermarketima gde imamo jaja klase A, B i C), ovog puta portugalski trener je dao svoje viđenje kako se pravi veliki tim.

    On je posle ovonedeljne pobede londonskog kluba u kojoj je odlučujući gol dao srpski reprezentativac Branislav Ivanović, rekao Chelsea ništa ne bi mogao da uradi bez igrača kao što je on.

    „Naš klub ništa ne bi mogao da uradi bez igrača kao što su on (Ivanović), Terry i Cahill. Svaka ekipa mora da ima umetnika kao što je Hazard, ali i odbrambenog igrača kao što je Branislav. Kombinacija tih talenata pravi veliki tim“, rekao je Mourinho.

    Mourinho je dodao i da je Ivanović sjajan momak i da je to što on radi u Chelsea-iju neverovatno.

     „Imao je povredu protiv Liverpoola i odigrao je celu utakmicu. Posle toga je odigrao meč protiv City-ija, pa je ponovo igrao u subotu. Fantastična hrabrost. Da li je on jedno od najboljih pojačanja ovog kluba? Mislim da jeste. Došao je u klub odmah nakon što sam ja otišao i imao je fantastičan doprinos. On je takmičarska životinja sa velikim srcem,“ rekao je menadžer londonskog kluba.  

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE